Cautare

61303 de rezultate pentru "beatrice inele din argint inedite" (5.42 secunde)
La standul meu gasiti obiecte din piele de vita, precum portofele din piele - la 5- RON si la 100 RON, curele din piele - la 100 de RON indiferent de model, accesorii diverse precum port telefon, port ochelari, suport pentru chei - intre 30 RON - 50 RON.
Florin Puscas) Dr Olga Simionescu, profesor universitar doctor la Catedra de Dermatologie a Universitatii Carol Davila Bucuresti si sef al Clinicii Dermatologie I a Spitalului Colentina din Capitala, ofera o serie de explicatii inedite, puse in context, despre pandemia de coronavirus.
Dincolo de cifrele seci, foarte interesant este actionariatul autohton al sucursalei din Constanta.
Presedintele Consiliului National al partidului, Adrian Nastase, i-a oferit in dar lui Mircea Geoana volumul "Trasfiguration de la Roumanie" de Emil Cioran, si i-a urat sarbatoritului sa castige alegerile prezidentiale din toamna acestui an.
Tocmai de aceea, din ce in ce mai multi afaceristi romani elaboreaza si sunt mereu in cautarea unor idei viabile, care sa prinda la publicul larg si acum, dar in special pe viitor.
Editia de primavara 2014 a tIMOn - targul Imobiliar National, cea mai importanta expozitie de profil din Romania, va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei.
Urma va lansa un nou album sambata, 23 noiembrie, la Cinema Patria din Bucuresti, in cadrul unui concert prezentat de BestMusic si Sprint Media.
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... Turunen (RO/FIN) CATALIN MILEA - "Hammond TRIP" (NL/RO) Cea mai antrenanta serie de concerte are loc pe 31 ianuarie 2014, pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
"Cum au ajuns din Thailanda in Romania? ... Am angajat romani sa le planteze, pentru ca se pricep foarte bine la asta, am cumparat ghiceve, am cumparat nisip ornamental de la un producator din Timisoara, pentru Martisor le-am facut cutii astfel incat sa poata fi transportate si oferite cu drag.
Stela Lucaciu din Suceava participa in acest weekend la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR.
Martisoare romanesti a fost prezent cu un stand de martisoare inedite, create manual de Ileana Horoba din Baia Mare. ... Din timpul studentiei venea si dupa ce m-a cunoscut pe mine, vin eu, pentru ca suntem din Baia Mare.
sapunuri naturale cu glicerina si extracte naturale, importate din Anglia (este o afacere de familie in Anglia), care se taie dupa dorinta clientului, in functie de cantitatea pe care doresc sa o cumpere.
Ca de fiecare data, aceasta a venit cu noutati in materie de coliere, bratari si pandante inedite din cristale.
esarfe pashmina - la 45 RON, veioze inedite - la 70 RON, salvari din bumbac - la 55 RON, bluze de plaja din bumbac - la 55 RON, bluze transparente - la 55 RON, suport lumanare - la 80 RON, suporturi lumanare din alabastru - intre 70 - 80 RON si cuverturi din bumbac si pashmina - la 100 RON.
Toate cele patru magazine OBI din tara au fost invaluite de o atmosfera ludica, cu ocazia aniversarii primului an al retailerului german de DIY si gradinarit in Romania.
A noua editie a cunoscutei conferinte dedicate Social Media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone. Este un eveniment dedicat celor care doresc sa afle ultimele noutati din mediul digital:
Vineri, 22 mai, la ora 18.00, la Casa Universitarilor, va avea loc evenimentul lansarii de carte "Vise in paragina", o colectie de editoriale in care autorul Alexandru Calmacu prezinta si satirizeaza intamplari inedite, ca rezultat al evolutiei societatii romanesti postcomuniste.
Fericit (67%), mai dispus sa rad toata ziua (33%), mai puternic, mai increzator (61%) - acestea sunt concluziile unui sondaj Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania.
Intr-o perioada in care campania electorala pentru alegerile locale din vara anului viitor parea a fi lancezit din cauza caniculei, vicepresedintele Consiliului Judetean le-a propus tuturor adversarilor politici ai lui Radu Mazare sa-l sustina pe el drept candidat unic la primarie.
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. ... primul cinematograf DRIVE IN CINEMA DIGITAL din Romania, care si-a deschis portile pe 1 iulie.
google-analytics.com